Haemme tuotantopäällikköä

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2020 noin 170 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 95 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

Haemme logistiikkapuolelle tuotantopäällikköä Kuopion terminaalillemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Toimenkuvasi kuuluu logistiikkapuolen

 • Terminaalipalveluiden kehittäminen,
 • Kuljetuksen tuotannon suunnittelua sekä kehitystä,
 • Omien asiakkuuksien hoitamista sekä
 • Monipuolinen asiakaspalvelu sekä asiakasrajapinnassa työskentely.
 • Työnkuva voi muokkaantua valittavan henkilön osaamisen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Tehtävässä menestymistä tukee

 • Soveltuvaa koulutusta haettavaan tehtävään (esim. logistiikka AMK-tutkinto),
 • Aikaisempaa työkokemusta logistiikka-alalta tai muuten kiinnostusta alaa kohtaan,
 • Kiinnostus tarkkuutta vaativaa työtä kohtaan,
 • Reipas ja rohkea työote,
 • Hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä
 • Avoimuus erilaisia työtehtäviä ja muuttuvia tilanteita kohtaan.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan tuotantopäällikön työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Toimipisteesi sijaistee Kuopion terminaalillamme. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön. Pääset osaksi logistiikkatiimiä, jonka vahvuuksia ovat kollegoiden tuki ja apu. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä vankaksi logistiikka-alan osaajaksi.

Lisätiedot liiketoimintajohtaja Kimmo Pekonen, kimmo.pekonen@savonkuljetus.fi. Hakemukset palkkatoiveineen 31.1. mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi. Älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä!