Perusparannustyöt sujuivat suunnitellusti

Vuosina 2016-2020 Savonlinnan ja Mikkelin ympäristössä tehtiin mittavia urakoita valtateiden 5 ja 14 perusparannusten osalta ja samaan ajankohtaan sijoittui myös Laitaatsalmen sillan rakentaminen. Savon Kuljetus toimi alihankkijana projekteissa ja yhteistyö sujui Destian projektipäällikkö Harri Korhosen mukaan moiteettomasti.

– Kyseessä olivat meidänkin mittakaavassa suurprojektit, joita ei joka vuosi kohdalle satu. Savon Kuljetus toimitti meille kiviaineksia ja huolehti osittain maansiirtojen kuljetuksista. Hommat pelasivat niin kuin oli sovittu ja saimme heiltä hyvää palvelua.

Hyvälle yhteistyölle Korhonen nostaa yhden asian, joka vaikuttaa onnistumiseen.

– Halu hoitaa asiat kuntoon. Useinhan se kumuloituu henkilöihin. Olen tehnyt iät ja ajat Savon Kuljetuksen kanssa yhteistyötä ja asiat ovat hoituneet. Yhteistyötä tulemme tekemään myös tulevaisuuden hankkeiden parissa.

Harri Korhonen, projektipäällikkö, Destia