Haemme Työpäällikköä

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2020 noin 170 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 123 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

Haemme kokenutta työpäällikköä Infra-liiketoimintaamme Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueelle. 

Toimenkuvasi kattaa infra-liiketoiminnan teknistä ja hallinnollista työtä sekä merkittävissä määrin johtamis- ja asiakkuustyötä Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueella. Työpäällikkönä vastaat usean samanaikaisen infra-työmaan koko elinkaaresta ja hallinnasta työmaapäälliköitä ja työnjohtajia aktiivisesti työssään tukien. Urakkalaskenta on iso osa toimenkuvaasi. Kokemus ST- tai allianssihankkeista sekä erilaiset erikois- ja lisäpätevyydet (betonirakenteiden työnjohtaja, ratatyöstävastaava jne.) ovat suuri etu. Haemme ennen kaikkea kokenutta (vähintään 5 vuotta työkokemusta) työpäällikköä, jolla on vankan kokemuksen lisäksi Sanansa mittainen -asenne!

Sinulta toivomme positiivisuutta, avoimuutta ja jatkuvaa kehittymiskykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erittäin hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Alueelliset verkostot ja tilaajien tunteminen edistävät työssä onnistumista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta työmaakohteiden välillä, mutta illaksi aina kotiin! Toimit työmaapäälliköiden ja työnjohtajien esimiehenä, joten haluat jatkuvasti kehittää myös esimiestaitojasi, eivätkä työyhteisön haasteet ole sinulle vieraita. Koulutukseltasi olet rakennustekniikan insinööri tai DI. 

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työpäällikön työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi Infra-tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä vankaksi infra-alan osaajaksi. 

Lisätiedot infrarakentamisen liiketoimintajohtaja Antti Pehkonen (044 7272 677), hakemukset palkkatoiveineen 30.5. mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi. Älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Takaisin edelliselle sivulle