Haemme kaivinkoneenkuljettajia

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2020 noin 170 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 123 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

Haemme nyt Infra-liiketoimintaamme kokeneita kaivinkoneenkuljettajia Pohjois-Karjalan alueelle infrarakentamisen pariin

Etsimme jo kokemusta kerryttäneitä, omatoimiseen työskentelyyn ja fyysisestä työstä nauttivia alan ammattilaisia mukaan tiimiimme. Tarjolla on monipuolisia kaivinkoneenkuljettajan työtehtäviä, jotka vaihtelevat kohteen mukaan.

Tehtävän kannalta edellytämme

  • voimassa olevaa työturva- ja tieturva 1- ja EA- kortteja
  • aikaisempaa kokemusta maarakennusalalta
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
  • ammattimaista ja omatoimista asennetta työntekoon ja 
  • reipasta ja rohkeaa työotetta.

Eduksi katsomme

  • aikaisempi kokemus katu- ja siltatöistä katsotaan eduksi
  • joustavuus työaikojen suhteen
  • oma-aloitteisuus, tarkkuus ja kyky reagoida nopeasti muuttuviin työmaaolosuhteisiin.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan maarakennustyöntekijän tehtävän lisäksi hyvän perehdytyksen. Pääset osaksi Infra-tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Työkohteesi voivat sijaita Itä-Suomen alueella ja tehtävä edellyttääkin liikkumisvalmiutta. Työt alkavat kevään aikana. 

Lisätiedot infrarakentamisen liiketoimintajohtaja Antti Pehkonen (044 7272 677), hakemukset palkkatoiveineen 23.5. mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi. Älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Takaisin edelliselle sivulle