Yhteistyötä jo puoli vuosisataa

Teboilin ja Savon Kuljetuksen yhteistyö on toimivaa tiimipelaamista. Pitkään yhteisessä toiminnassa mukana ollut Teboilin aluemyyntipäällikkö Juha Valta vertaa hyvää kumppanuutta urheilujoukkueeseen, jossa kaikilla on sama tavoite.

-Meillä molemmilla on yhteinen päämäärä, sama maali, johon yhdessä pelataan. Niin Teboililla kuin Savon Kuljetuksellakin on pitkiä työsuhteita, jotka mahdollistavat myös yhteistyön tekemisen pitkällä tähtäimellä. Vuosien varrella on opittu tuntemaan toisemme, ajattelemme asioista samalta kantilta ja jaamme jopa samoja arvoja.

Savon Kuljetus hoitaa Teboilin lukuisia raskaan liikenteen D-automaatteja sekä myy polttonesteitä ja voiteluaineita suoratoimituksina asiakkailleen. Savon Kuljetus hoitaa myös Teboilin polttonestejakelua useilla säiliöautoilla ja tekee jakelualueensa kuormansuunnittelun.

-Luottamus on kaiken A&O. Pyrimme yhdessä ratkaisemaan eteen tulevat ongelmat niin, että molemmat ovat lopputulokseen tyytyväisiä. Yhteistyötä tehdään myös jatkossa, hyvällä luottamuksen pohjalla.

Juha Valta, aluemyyntipäällikkö, Teboil Oy