Haemme työmaapäällikköä

Savon Kuljetus -konserni on nopeasti kasvava, luotettava suomalainen monialayhtiö, jonka laaja palveluvalikoima kattaa mm. kiviainesmyynnin, logistiikkaliiketoiminnan ja infrapalvelut.

Haemme kasvua ja vahvistusta markkinoilta ja etsimme

Haemme sanansa mittaista TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ infrarakentamisen työmaille

Työmaapäällikkönä olet kokonaisvastuussa työmaan toiminnasta ja vastaat siihen liittyvästä laadusta, työturvallisuudesta ja kustannushallinnasta. Vastaat myös itsenäisesti työmaan teknisen- ja taloudellisen kokonaisuuden hallinnasta ja suunnitelmallisesta etenemisestä työpäälliköiden tuella ja työnjohtajien avulla. Talvikuukausina osallistut aktiivisesti myös urakkalaskentaan.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ratatyömailla työskentelystä sekä erilaiset erikois- ja lisäpätevyydet. Työskentelet oman tiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä eri sidosryhmiemme kuten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat myös eduksi tehtävän hoitamisen kannalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työmaaolosuhteissa. Toivomme sinulta myös positiivisuutta, avoimuutta ja jatkuvaa kehittymiskykyä. Toimit myös työmaahenkilöstön lähiesihenkilönä, joten haluat jatkuvasti kehittää myös esihenkilötaitojasi. Koulutukseltasi voit olla rakennus- tai ympäristötekniikan insinööri tai kokenut rakennusmestari sekä omaat noin vähintään viiden vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi infrarakentamisen -tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna.

Lisätiedot tehtävästä ja sen sisällöstä liiketoimintajohtaja Antti Pehkonen, p. 044 7272 677, antti.pehkonen@savonkuljetus.fi. Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kanssa 30.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään sopivien hakijoiden löydyttyä!

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi mm.KSK Logistiikka & Infra Oy, Niemisen Sora Oy, Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy sekä KTK Nurmes Oy. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Karjalassa. Konsernimme palveluksessa on lähes 180 vahvaa osaajaa ja liikevaihtomme on noin 133 miljoonaa euroa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen. www.savonkuljetus.fi