Savon Kuljetuksen logistiikkapalvelut laajentaa kuljetuksiaan Itä-Suomesta pääkaupunkiseudulle

Logistiikka- ja infrapalvelujen monialayhtiö Savon Kuljetus Oy on aloittanut uuden, myöhäisen illan kuljetusten runkolinjareitin Joensuusta ja Kuopiosta Helsinkiin.

Runkoreitti mahdollistaa säännöllisen tavaranviennin viitenä päivänä viikossa Itä-Suomesta pääkaupunkiseudun markkinoille myöhäisempänä ajankohtana illalla.

Logistiikka- ja infrapalveluihin erikoistunut Savon Kuljetus Oy on aloittanut uuden, myöhäisen illan kuljetusten runkolinjan välillä Joensuu-Kuopio-Helsinki. Runkolinja rakennettiin yritysten tarpeista mahdollisimman myöhäiselle noutoajalle Joensuusta ja Kuopiosta Helsinkiin.

Runkoreitti lähtee viitenä iltana Joensuusta klo 20.00 sekä Kuopiosta klo 22.00 ja on aamuksi perillä pääkaupunkiseudulla. Savon Kuljetuksen logistiikkapalvelujen liiketoimintajohtajan Kimmo Pekosen mukaan reitille oli kysyntää erityisesti myöhäisen ajankohdan vuoksi: monet yritykset saavat tilauksensa vasta klo 16 jälkeen.

– Reitille oli selvää tilausta niin Joensuussa kuin Kuopiossa, koska myöhäinen lähtöaika mahdollistaa tuotteiden viennin pääkaupunkiseudun markkinoille aamuksi erityisesti vientiyritysten ja aikataulukriittisten kuljetusten osalta, liiketoimintajohtaja Kimmo Pekonen toteaa.

– Yrityksille se mahdollistaa säännöllisen ja tehokkaan tavan saada tuotteet pääkaupunkiseudun markkinoille entistä nopeammin, mikä parantaa Itä-Suomen alueen mahdollisuuksia kilpailla vahvemmin etelän markkinoilla, kun kuljetukset eivät ole ajallinen este kaupan tekemiselle.

Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen vaihtoehdon muutaman lavan lähetyksille ja osakuormien toimituksille, Pekonen kiteyttää.

Savon Kuljetus on vahvistanut logistiikkapalvelujaan Itä-Suomessa viime vuonna Kuopioon valmistuneen uuden logistiikkakeskuksen myötä. Yhtiön tavoitteena on kasvaa logistiikan vahvana ja ketteränä palveluntuottajana Itä-Suomessa.

– Digiaika on kasvattanut merkittävästi kuljetusten volyymia ja yritysten kilpailukyvyn varmistamisessa nopeus sekä tehokkuus ovat ratkaisevia tekijöitä tuotteiden toimituksessa. Tuotteet on saatava toimitukseen entistä nopeammin, mikäli halutaan varmistaa ostajien kiinnostus. Nopeat toimitukset ovat kilpailukyvyn elinehto itäsuomalaisille yrityksille – matka ja aika eivät saa olla esteenä, Pekonen tiivistää.

Lisätietoja:
Savon Kuljetus Oy, liiketoimintajohtaja Kimmo Pekonen, p. 044 727 2646, kimmo.pekonen@savonkuljetus.fi