Yritys

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, STM Infra Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy, Keski-Suomen Kuljetus Oy ja Niemisen Sora Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2022 noin 180 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 133 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa.

Vuonna 1965 savolaisten kuljetusyrittäjien perustama Savon Kuljetus on kasvanut 50 vuodessa yli 200 aktiivisen yrittäjän logistiikka- ja infra-alan monialayhtiöksi, joka suuntaa vahvasti isojen kokonaisprojektien hallintaan ja ketterään toimintaan logistiikka- ja infra-alan markkinoilla. Meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus.

Missionamme on parantaa asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kilpailukykyä tuottamalla ja markkinoimalla laadukkaita palveluita heidän tarpeiden mukaisesti. Tämä toteutetaan liiketoimintojemme avulla, joita ovat maa- ja kiviaines sekä maansiirtokuljetukset, infra-rakentaminen, logistiikkapalvelut sekä teiden kunnossapito.

Savon Kuljetus tytäryhtiöt

Suomen GPS-Mittaus Oy

Luotettavaa mittausta jo vuodesta 1993. Suomen GPS-Mittaus Oy tuottaa luotettavasti ja laadukkaasti mittaus-, mallinnus-, tutkimus-, laadunvalvonta- sekä ympäristöpalveluja.

Suomen GPS-Mittaus Oy

STM Infra Oy

STM Infra on Etelä-Suomessa toimiva maa- ja pohjarakentamisen palveluita tarjoava yritys. STM Infra palvelee rakennusliikkeitä ja kiinteistönomistajia sekä julkista sektoria infrahankkeissa.

STM Infra Oy

KSK Logistiikka & Infra Oy

KSK Logistiikka & Infra Oy on monipuolinen ja luotettava logistiikka- ja infrastruktuuripalveluyritys. KSK Logistiikka & Infra  tarjoaa joustavia kuljetusratkaisuja ja ketterää palvelua, joka vastaa nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

KSK Logistiikka & Infra Oy

Niemisen Sora Oy

Niemisen Sora Oy toimii Etelä-Suomessa ja palvelee niin teollisuustoimijoita, yrityksiä kuin rakentajia ja on luotettava maa- ja kiviaineskumppani erilaisissa työmaa-, rakennus- ja kunnostusurakoissa. Niemisen Soran ydinosaamista ovat maansiirtokuljetukset.

Niemisen Sora Oy