Yritys

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Tuomaan Rakennus Oy, Suomen GPS-Mittaus Oy, Nurmeksen KTK Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa on 170 henkilöä ja liikevaihtomme on 95 miljoonaa euroa.

Vuonna 1965 savolaisten kuljetusyrittäjien perustama Savon Kuljetus on kasvanut 50 vuodessa yli 200 aktiivisen yrittäjän logistiikka- ja infra-alan monialayhtiöksi, joka suuntaa vahvasti isojen kokonaisprojektien hallintaan ja ketterään toimintaan logistiikka- ja infra-alan markkinoilla. Meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus.

Missionamme on parantaa asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kilpailukykyä tuottamalla ja markkinoimalla laadukkaita palveluita heidän tarpeiden mukaisesti. Tämä toteutetaan liiketoimintojemme avulla, joita ovat maa- ja kiviaines sekä maansiirtokuljetukset, infra-rakentaminen, logistiikkapalvelut sekä teiden kunnossapito.