Maa- ja kiviainekset

Laaja valikoima, pitkä kokemus maa- ja kiviainetuotannosta, laatutuotteet ja ketterä, aikataulusi mukaan hoidettu toimitus ovat Savon Kuljetuksen vahvuuksia maa- ja kiviainespalveluissa.

Laatu on tärkeä ominaisuus ainesten hankinnassa. Oikea lujuus ja kestävyys sekä raekoko ovat niitä ominaisuuksia, joiden avulla kiviaineksissa määritellään laatu ja sopivuus kohteeseen.

Kun sinulla on apunasi Savon Kuljetuksen asiantuntijat, voit luottaa, että saat juuri sopivat maa- ja kiviainekset tarpeesi mukaan sovitun aikataulun mukaan. Aikataulujen pitävyys ja toimitusten täsmällisyys ovat meille kunnia-asia.

Ammattikäyttöön rakentajille

Kauttamme saat maa- ja kiviainekset niin tienrakentamiseen ja tienhoitoon, päällysteisiin, työmaalle kuin kaikkeen rakentamiseen aina omakotitalotyömaasta suurkohteisiin. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset murskeet, sepelit, sorat ja hiekat eri kokoluokissa. Savon Kuljetuksen kiviainekset ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät infra-alan laatustandardien vaatimukset.

Kiviainestuotantomme laadunvalvonta on kaikilta osin CE-merkinnän edellyttämällä tasolla ja testaamme kiviaineksemme PANK-hyväksytyssä testauslaboratoriossa.

Omakotirakentajalle

Omakotitalon rakentajalle tarjoamme kaikki maa- ja kiviaineksiin tarvittavat palvelut. Kalustomme mahdollistaa nopeat toimitukset tarpeesi mukaan, jolloin kokonaishinta konetöineen tulee edullisemmaksi ilman turhia kuorman odotuksia.

Tyypillisessä omakotitalossa (4-5 h + k + s, 140-170 m²2) maa- ja kiviaineksia tarvitaan seuraaviin kohteisiin rakennuspaikasta ja kunnan rakennusmääräyksistä riippuen:

  • anturoiden alle mursketta tai sepeliä
  • sisä- ja ympärystäyttöön täytesoraa ja -hiekkaa
  • salaojien ympärille salaojasepeliä
  • kapilaarikatkoon sepeliä
  • pihalle multaa 20 cm tiivistettynä (esim. 500 m² nurmialueelle tarvitaan multaa noin 125 m³).

Kysy lisää asiantuntijoiltamme