Viher- ja pihatuotteet

Kun rakennat tai uudistat pihaa, kannattaa pohjatyöt tehdä aina huolella kunnon raaka-aineista, niin saat kerralla valmista ja säästät sekä rahaa että aikaa. Meiltä saat laadukkaan ja ravintopitoisen mullan, luonnonmukaisen kuorikatteen sekä näyttävät maisema- ja koristekivet, joilla rakennat edustavan ja aikaa kestävän pihan.

Multa ja kasvualustat

Savon Kuljetuksen tuottama multa on aina seulottua ja valmista suoraan käyttökohteeseen. Tarjontaamme kuuluu nurmikkomulta, istutusmulta ja kantavat kasvualustat katupihoille.

Mullan tasainen rakenne helpottaa levitystä ja käsittelyä sekä vähentää konetyötä. Laadukkaasta mullasta kasvatettu nurmikko kestää kulutusta, on helppohoitoinen ja pysyy kauniin vihreänä koko kasvukauden, kun vain muistat huolehtia riittävästä kosteudesta. Korkealaatuista turvetta ja kompostia sisältävä kasvualustamme varastoi kuivana kesänä enemmän kosteutta eikä kovetu samalla tavalla kuin koostumukseltaan vähemmän laadukas kasvualusta. Mullassamme on myös tasaisesti koko toimituserässä aina oikeat ravinne- ja kalkitustasot, koska kokemuksemme mukaan pelkällä pintalannoituksella ei koskaan päästä yhtä hyviin kasvutuloksiin kuin ravintorikkaalla mullalla.

Toimitamme multaa julkisiin kohteisiin, viherrakentamiseen urakoitsijoille, omakotitaloille ja taloyhtiöille. Toimintaamme valvoo Ruokavirasto ja tuotteemme analysoidaan johtavissa laboratorioissa.

Olemme Kekkilän tuotteiden jälleenmyyjä Kuopiossa, Joensuussa ja Mikkelissä. Kauttamme saat Kekkilän koko tuotevalikoiman tarpeesi mukaan toimitettuna käyttökohteeseen.

Oma multa ja kasvualustavalikoimamme vaihtelee paikkakuntakohtaisen tuotannon mukaan. Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme viher- ja piharakentamisesta.

Kuorikate

Kuorikate on helppo ja näyttävä peruskate, joka sopii hyvin niin pensaiden, havujen kuin muiden istutusalueiden maanpinnan katteeksi. Havupohjainen kuorikate sitoo kosteutta kuivina kesinä ja helpottaa kasvun onnistumista. Valikoimastamme oman tuotantomme kuorikate ja Kekkilän kuorikate.

Maisema- ja koristekivet

Maisema- ja koristekivillä on monta nimeä. Niistä puhutaan luonnonkivinä, seulakivinä, seulanpääkivinä kuin välppäkivinä. Ne sopivat hyvin pihan maisemointiin, sokkelinympärille erilaisiin kiveyksiin ja kiviaiheisiin. Käyttötarkoituksia on niin monta kuin tekijääkin: maisema- ja koristekivillä rakennat vaikka japanilaisen puutarhan tai koristelet näyttävän vesiaiheen pihallesi. Ja mikä parasta, niiden avulla saat työsi jäljen nopeasti näkyviin.

Valikoimassamme niin oman tuotantomme maisema- ja koristekivet sekä Kekkilän kivivalikoima.

Suursäkit – 1000 kg

Kaikkia tuotteitamme – multaa, kiviaineksia, kuorikatetta, maisema- ja koristekiviä – on saatavilla 1000 kg:n suursäkeissä. Tilaa kotiin tai mökille, me toimitamme.

Suursäkki on siisti sekä helppo sijoittaa pihalle ja käyttää omassa tahdissa. Mullat, hiekat, sepelit ja kuorikatteet pysyvät puhtaina suursäkeissä, eivätkä ne leviä tuulen mukana pihalle.