Infrarakentaminen

Savon Kuljetus on maa-, vesi-, betoni- ja infrarakentamisen osaaja, jonka tehtävänä on viedä eteenpäin rakennushankkeiden onnistunut toteutus asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Rakennamme eri puolella Suomea kotimaisia maamerkkejä: siltoja, katuja, teitä, liikenneväyliä ja ratoja – kunnostamme niitä ja huolehdimme maa- ja pohjarakentamisesta. Vahvaa toiminta-aluettamme on Itä-, Kaakkois- ja Keski-Suomi. Meidät tunnetaan hyvästä työnlaadusta sekä paikkansa pitävästä aikataulusta – työkulttuurimme pohjautuu tapaamme olla sanamme mittaisia.

Rakentamisen kokeneet ammattilaiset

Palveluksessa on osaavia infra-asiantuntijoita ja maanrakentamisen huippuammattilaisia, jotka pitävät huolta, että niin isojen kuin pienten työmaiden toteutukset sujuvat mallikkaasti suunnitelmien mukaan vaativissakin olosuhteissa ja palvelevat käyttäjiään tulevat vuosikymmenet – olipa sitten kyseessä suuri ja vaativa vesistö- tai rautatiesilta tai paikallinen kävelytie.

Työssämme tärkeää on työturvallisuus ja yhteisten pelisääntöjen noudattaminen koko työmaan henkilöstön kanssa. Työmaapäälliköt ja vastaavat mestarit huolehtivat urakoiden etenemisestä ja yhdessä tekemisen meiningistä – infratiimiemme vahvuutena on osaavien ammattilaisten saumaton yhteistyö, jonka tuloksena syntyy kotimaisia menestystarinoita hienojen infrahankkeiden parissa.

Työ puhukoon puolestaan!