Teiden ja väylien kesä­kunnossapito

Tiet, väylät ja alueet tarvitsevat kunnossapitoa myös kesällä, jolloin merkittävimmät työtehtävämme ovat sorateiden hoito sekä erilaiset vihertyöt. Muita kesäajan tehtäviämme ovat mm. harjaukset, päällysteiden paikkaukset, liikennemerkkien ja opasteiden kunnossapito, kuivatusjärjestelmien kunnossapito sekä erilaiset puhtaanapito- ja pesutyöt.

Sorateiden hoito käsittää sorateiden muokkaukset ja tasaukset, pölynsidonnan sekä sorastukset ja kelirikkokorjaukset. Tarjoamme pölynsidontapalveluita myös yrityksille ja yksityisille asiakkaille, mm. yksityisteille, työmaateille ja kiinteistöjen piha-alueille. Olemme suorittaneet pölynsidontaa myös erikoisempiinkin kohteisiin kuten hevosaitauksiin ja -maneeseihin.

Viheralueilla on tärkeä merkitys ihmisten hyvinvoinnille. Tarjoamme viherhoitopalveluita aina suunnittelusta ja rakentamisesta alkaen alueiden kokonaisvaltaiseen hoitoon. Palveluvalikoimastamme löytyy laajan alihankkijaverkostomme kautta välineet pienistä nurmikonleikkauksista laajempiin niittoihin ja vesakonraivauksiin. Lisäksi ammattitaitoisilta puutarhureiltamme luonnistuvat puiden ja pensaiden istutukset sekä hoitotyöt.