Rekry

Savon Kuljetus työnantajana

Savon Kuljetus -konserni on reilu ja vastuullinen työnantaja. Meille tullaan ja meillä viihdytään, pisimpään jopa 42 vuotta. Meille tullaan koulunpenkiltä ja jäädään vuosikymmeneksi. Meiltä lähdetään kokeilemaan uutta ja meille palataan mieluusti.

Olemme vastuullinen työnantaja ja tarjoamme nykyaikaiset työsuhde-edut. Työilmapiiristä pidetään huolta tasapuolisuudella, aktiivisella viestinnällä ja hyvällä johtamisella. Teemme vuosittain henkilöstökyselyn ja vahvuuksiamme ovat toistuvasti olleet mm. tuen ja avun saaminen työkavereiltani työtehtävieni hoitamiseksi, mahdollisuus käyttää omia tietoja ja taitoja työssä sekä esimiehen koettu oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu. Myös mahdollisuus vaikuttaa

Koska strategisena tavoitteenamme on kasvu, rekrytoimme erilaisia ja monipuolisia osaajia jatkuvasti. Mahdollistamme henkilöstön ammatillisen kasvun ja tarjoamme heille mahdollisuuksia kehittyä moniosaajiksi. Koulutamme henkilöstöä suunnitelmallisesti ja tarkoituksenmukaisesti, joten henkilöstömme tunnetaan moniammatillisesta osaamisestaan. Johtajia ja esimiehiä koulutetaan vuosittain johtamisen ja lähiesimiestyön eri teemoihin. Sekä henkilöstöllä että yrityksellä on erilaisia pätevyyksiä. Osallistumme aktiivisesti toimialan tapahtumiin ja panostamme yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa.

työpaikat   Avoin työhakemus