Murskeet, sepelit, sorat ja kivituhka

Pitkä kokemus kiviainestuotannosta on vahvuutemme. Laajasta valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi sopivat murskeet, sepelit, sorat ja kivituhkat. Valmistamme tilauksesta myös erikoiskiviaineksia kuten betoni- ja asfalttikiviaineksia ammattilaisten käyttöön.

Kalliomurske on sopiva raaka-aine mm. rakennusten pohjalle kantavien kerrosten tiivistämiseen. Kalliomurske sopii myös hyvin teiden ja katujen kantavan kerroksen rakentamiseen. Monipuolisessa valikoimassamme on niin raekooltaan isot murskeet: 0-150 mm, 0-90 mm, 0-56 mm, 0-32 mm, kuin hienojakoisemmat murskeaineet pintakerrosten materiaaleiksi sora- ja pihateille 0-16 mm, 0-11 mm.

Sepeli sopii moneen käyttötarkoitukseen. Salaojasepeli on tarkoitettu kohteeseen, jossa maakerrosten läpi valuva vesi halutaan ohjata sepelin kautta esimerkiksi salaojaan. Kapilaarikatkosepeli sopii myös rakennusten alapohjien kapilaarikatkoihin kuin perusmuurien viereen. Sepeliä käytetään myös pihan maisemoinnissa ja koristekivenä. Valikoimassamme tarjolla myös raidesepelit.

Valikoimastamme sepelit seuraavien raekokokojen mukaan:

  • Salaojasepeli 5..8/16..18,
  • Kapilaarikatkosepeli 16/32 ja
  • Raidesepeli 32/63.

Kivituhka on hyvä pintakerrosmateriaali pihateille, poluille ja muille kulkuväylille tai pihalaatoituksen alusmateriaaliksi. Raekokoina 0-5..6 mm ja 0-3 mm.

Sora ja hiekka sopivat sekä eristykseen että suodatinkerroksen rakentamiseen. Toimitamme eri sora- ja hiekkatuotteet käyttötarpeesi mukaan – kauttamme niin hienojakoiset hiekkalaatikkohiekat, turvahiekat kuin vaikka oman hiekkabiitsin rakentamiseen sopivat rantahiekat.