Avoin työhakemus

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy, STM Infra Oy, Tuomaan Rakennus Oy, KSK Logistiikka ja Infra Oy, Läänin Tilausliikenne Oy, KTK Nurmes Oy ja Keski-Suomen Kuljetus Oy. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2022 noin 180 henkilöä ja liikevaihtomme oli noin 133 miljoonaa euroa. Toimimme pääosin Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Pohjois-Karjalassa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

Etsimme koko ajan lisää vahvistusta kasvavaan joukkoomme!

Mikäli avoinna olevista tehtävistä ei löydy tällä hetkellä sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meillä avoimen hakemuksen lähettämällä sen osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Liitäthän hakemukseen CV:si sekä saateviestiin tietoja lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä ura- ja työntoiveistasi.

Tarjoamme aina hyvän perehdytyksen työtehtävään  ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.