Haemme kesätöihin ajojärjestelijää

Savon Kuljetus -konserni on nopeasti kasvava, luotettava suomalainen monialayhtiö, jonka laaja palveluvalikoima kattavat mm. kiviainesmyynnin, logistiikkaliiketoiminnan ja infrapalvelut. Haemme osaajia joukkoomme vahvistamaan vastuullista kasvua ja kehitystä.

Haemme ajojärjestelijää kesätöihin Jyväskylän aluetoimistolle

Toimenkuvasi kuuluu

  • Keski-Suomen alueen kiviaines- ja maansiirtoliiketoiminnan ajojärjestely
  • Maa- ja kiviainesten hinnoittelu ja pienmyynti
  • Monipuolinen asiakaspalvelu

Tehtävässä menestymistä tukee

  • Maansiirto- ja maanrakennusalan tuntemus
  • Halu palvella erilaisia asiakkaita ja moninaisia sidosryhmiä
  • Tietotekniset taidot ja kiinnostus omaksua uusia ohjelmistoja
  • Keski-Suomen paikallistuntemus
  • Hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
  • Kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita
  • Ongelmanratkaisutaidot

Ajojärjestely tapahtuu arkisin pääsääntöisesti klo 7-17 välillä. Töiden suunniteltu kesto toukokuusta elokuuhun.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen. Pääset osaksi Kiviaines- ja maansiirtoliiketoiminta -tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna.

Lisätiedot myyntipäällikkö Petri Niinikoski, puh. 040 623 2990. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.3. mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö, jolla on lähes 60 vuoden pitkäjänteinen liiketoimintakokemus. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi KSK Logistiikka & Infra Oy, Niemisen Sora Oy, Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy sekä KTK Nurmes Oy. Konsernimme palveluksessa on lähes 180 vahvaa osaajaa ja liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen. www.savonkuljetus.fi